Energiescan

Heeft u interesse in een energiescan?

Stuur ons een email!

 

Is uw huis optimaal geïsoleerd?

We bieden iedere geïnteresseerde huiseigenaar een energiescan of warmtescan. De energiescan houdt in dat uw huis van top tot teen wordt beoordeeld door een energetisch specialist. De specialist bepaalt voor u de beste methoden om het huis te isoleren. Hierbij worden de jaarlijkse energiebesparing en de terugverdientijd berekend. U ontvangt hiervan een digitaal rapport. Zo kent u precies de kosten en baten van de isolatie. 
De energiescan is gratis voor leden van Boekel Energie en EnergieUden. (Lidmaatschapskosten zijn €12,- tot €15,- per jaar.)


Advies op maat

Ieder huis is anders. Misschien heeft u koude voeten in de winter, of voelt u tocht langs de ramen. Middels de warmtescan, maken we met infraroodfoto's inzichtelijk waar de meeste warmte uw huis verlaat. Ook bieden we offertes van betrouwbare uitvoerders om de zwakke plek van uw huis te verbeteren. Daardoor behaalt uw investering een optimaal rendement. Naast energiebesparing is wooncomfort een belangrijke pijler. Onze specialist stelt vast hoe u het comfort van uw huis kunt verbeteren. Precies waar u dat wil. Door ons advies op maat bent u gegarandeerd tevreden met het eindresultaat. 
De warmtescan is gratis voor leden van Boekel Energie en EnergieUden. (Lidmaatschapskosten zijn €12,- tot €15,- per jaar.)
 

Mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden voor het isoleren van uw woning. U kunt ervoor kiezen om het volledige isolatiepakket uit te voeren. Dan wordt de gehele schil van de woning geïsoleerd: gevel, vloer, dak en beglazing. Zo krijgt de woning een optimale energetische kwaliteit. Als dit niet mogelijk of wenselijk is, kan ook gekozen worden voor een deel van de maatregelen.