Zo wordt energie besparen simpel!

Tot eind oktober zijn we in de wijk Raam voor gratis advies. Energiebesparing in uw huis? Wij vertellen u hoe. Onze energieadviseur komt bij u thuis, en onderzoekt de huidige staat van de woning. Daarop volgend ontvangt u een advies waarin staat hoe u uw woning het beste kan verbeteren.

In het advies staat ook aangegeven wat de verbetering ieder jaar oplevert aan energiebesparing, en wat het u kost. Kortom: Deskundig advies door een onafhankelijke partij. Daarmee maakt u een weloverwogen keuze voor woningisolatie, een hoogrendementsketel, of zonnepanelen. Daarnaast krijgt u een definitief energielabel van uw woning. En wat kost dit u? Helemaal niets!

Wist u dat veel woningen die voor de jaren '80 gebouwd zijn, niet voldoen doen aan de huidige eisen? De energiekosten zijn gestegen, terwijl woningisolatie achter blijft. Dat betekent niet alleen dat u onnodig veel energie gebruikt. Maar ook dat uw wooncomfort beter kan.

Zo kunt u spouwisolatie al binnen 3 jaar terug verdienen. Of u kunt met dakisolatie wel 650 euro per jaar besparen. Bovendien blijft uw huis behaaglijk warm in de winter. Plan nu een afspraak via onze afsprakenplanner op de website!


Laatste wijziging: 14-09-2015