'T HUIS WARM op stoom

Heeft u ons gezien in de wijk Raam? We zijn daar nu aan het werk met gratis energiescans. 30 adviezen zijn inmiddels uitgereikt! ’T HUIS WARM is er voor alle woningeigenaren in Uden en Boekel. Voor advies, uitvoering, en een definitief energielabel. Zijn we nog niet bij u geweest? Vraag een huisbezoek aan!
 

Bewoner Tini Vrenssen neemt zijn energiescan in ontvangst


Onze eerste 30 adviezen zijn inmiddels de deur uit. ’T HUIS WARM is op stoom! Bewoners reageren tevreden op de scans. Deze geven duidelijk inzicht in de kosten en de terugverdientijd van de isolatie. Zo wordt het maken van een keuze veel eenvoudiger. Misschien heeft u ons artikel gelezen in het Udens Weekblad of op het Udens Kliknieuws. Lees anders hier ons artikel.

Heeft u al een energiescan van uw woning gekregen? Stuur ons een email of bel 085 76 00 436. Vanaf volgende week kunt u online een afspraak plannen via onze website!

 

Bespaartips

Wist u dat het zich loont om een koelkast of vriezer van zeven jaar of ouder te vervangen, ook al werkt die nog prima? Lees hier meer tips over energiebesparing. 


Laatste wijziging: 01-09-2015