In het nieuws

Staat woningisolatie al op uw boodschappenlijstje?

 

Wie dit weekend boodschappen doet bij de JUMBO Drossaard in Uden, kan daar kennis maken met het team van ’T HUIS WARM. Ter plekke krijgt u advies over woningisolatie en zonnepanelen. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een huisbezoek. En u kunt ook nog een extraatje verwachten!

 

Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag heeft ’T HUIS WARM een kraampje in de JUMBO bij de Mellesingel. Winkelende Udenaren kunnen tussen de boodschappen door advies inwinnen over energiebesparing in hun woning. ‘We hebben er zin in om dit weekend in de Jumbo aan de slag te gaan’, aldus Dorothé. ‘Tot nu toe zijn we veel in de wijk Raam geweest. Dit biedt de mogelijkheid om de buurtbewoners op een andere manier te ontmoeten.’

Mensen kunnen ook een afspraak maken voor een huisbezoek. ‘Dat is nodig voor een advies op maat. Zo weet de woningeigenaar precies waar de besparingskansen liggen in zijn situatie’, zegt Marloes. Wie ter plekke een huisbezoek plant, krijgt daar nog een cadeautje bij. ‘We geven cheques weg, die bij de JUMBO te besteden zijn. Iedere cheque geeft € 5,- korting bij besteding van € 25,-‘, vult Karen aan. ‘Zo levert de keuze voor woningisolatie wel heel snel een besparing op’, zegt ze lachend. Ieder gepland huisbezoek levert twee cheques op. Dat is € 10,- cadeau!

‘Deze samenwerking met de Roland de Laak sprak ons gelijk aan’, zegt Dorothé. ‘Het geeft goede moed dat ondernemers het belang zien van energiebesparing, en onze stichting steunen.’

Wilt u ’T HUIS WARM bij de JUMBO ontmoeten? U vindt ons daar aanstaande vrijdag tussen 15:00 en 17:00 uur, aanstaande zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur, en aanstaande zondag tussen 13:00 en 15:00 uur. Graag tot dan! 


Laatste wijziging: 06-08-2015


Actueel archief